BHV voor praktijken

Een onderdeel van het organiseren van de BHV is het opleiden van medewerkers. Praktijkhouders zijn wettelijk verplicht de veiligheid in de praktijk altijd gewaarborgd te hebben, oftewel: er dienen altijd voldoende BHV-ers op de praktijk aanwezig te zijn om de bijbehorende BHV-taken correct uit te kunnen voeren. Door alle medewerkers een opleidingscursus en daarna jaarlijks een BHV-herhalingscursus te laten volgen zorgt de praktijkhouder voor deze borging. Een ander voordeel dat wij hebben ervaren, is dat het gezamenlijk volgen van een dergelijke cursus op de eigen praktijk positief kan werken voor de teamspirit onder de medewerkers.

Tijdens de cursus komt ook bijvoorbeeld een EHBO-geval in de behandelkamer aan bod. Onze geselecteerde leverancier verzorgt de cursus op de praktijklocatie, waardoor de medewerkers minder reistijd en reiskosten hebben. Ook is het mogelijk om in overleg de cursus ’s avonds of in het weekeinde te plannen, waardoor de praktijk niet hoeft te sluiten. Extra voordeel: KRT&KRM geaccrediteerd met 6 punten!

Geen verborgen kosten

Deelname aan BHV voor praktijken geeft u de zekerheid van een betrouwbare aanbieder en betere voorwaarden dan u als individuele praktijk zou kunnen bedingen. U neemt geheel vrijblijvend deel aan ons initiatief, u verplicht zich tot niets, u kunt simpelweg gebruik maken van de door ons gerealiseerde schaalvoordelen.

Aanvraag starten

Praktijken kunnen eenvoudig vrijblijvend en betrouwbaar advies aanvragen over bedrijfshulpverlening door op "partnerpagina" te klikken.

Als u besparingsberekeningen voor verschillende van uw facilitaire overeenkomsten wilt laten uitvoeren, gebruikt u dan ons formulier in de rechterbovenhoek.

ledenvoordeel@ant-tandartsen.nl  | 020-2374757

Home
Inschrijven