AED voor Praktijken

De AED Plus van Zoll is de enige AED die zorgt dat u volledig aan de normen van de ERC-richtlijnen van 2010 voldoet, omdat de AED Plus de enige AED is die u meldt wanneer de compressies 5 à 6 cm diep zijn. ZOLL heeft haar ‘Real CPR Help’-technologie bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen voor compressiediepte bij reanimatie, d.w.z. een diepere compressie van 5 à 6 cm in plaats van 4 à 5 cm. Om er zeker van te zijn dat uw reanimatie voldoet aan de richtlijnen van 2010, moet u weten wanneer uw borstcompressies 5 à 6 cm diep zijn. Uitsluitend met de AED Plus bent u zeker dat u aan deze richtlijnen voldoet.

Onze leverancier biedt de best mogelijke service voor de AED: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen bij verzenden van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van de AED. Met de ruime ervaring op het gebied van reanimatie heeft onze leverancier de ervaring en de producten om deelnemers aan AED voor Praktijken tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

Voorpraktijken heeft een collectieve overeenkomst verzorgd, waarbij praktijken een vooraf geselecteerd pakket met de juiste kwaliteit en inhoud kunnen aanschaffen. Via Voorpraktijken loopt de besparing op de normale adviesverkoopprijs op tot 38%, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of service.

Aanvraag starten

Praktijken kunnen eenvoudig een vrijblijvende aanbod aanvragen voor één of meerdere AED's door op "meer informatie" te klikken.

Als u besparingsberekeningen voor verschillende van uw facilitaire overeenkomsten wilt laten uitvoeren, gebruikt u dan ons formulier in de rechterbovenhoek.

ledenvoordeel@ant-tandartsen.nl  | 020-2374757

Home
Inschrijven